fredag 11. februar 2011

Reiseglade damer

Ja da er vi så godt som ferdige med innkjøp for neste vinter, og vi er som vanlig begeistret og forventningsfulle til det som kommer, og hvordan det blir mottatt fra kundene våre. Vi hadde noen fine messedager på moteuken i København, og fant blandt annet flotte smykker som vi gleder oss til å vise dere i butikken. De kommer om ikke så lenge. Hvis du er nysgjerrig kan du lese om Bjørg sine smykker i "Henne" som er ute nå. Hun vant nåløyetprisen.
I kveld reiser vi til Marokko på inspirasjonstur. Jeg Hanne har et hus der nede i en liten landsby utenfor Agadir. Vi har derfor vikar neste uke i butikken.
Hvis du er interessert i å leie huset i Marokko, så ta kontakt med meg.

tirsdag 8. februar 2011

NY VÅR

Det drypper fra taket, solen varmer og det har kommet masse nye fine klær til butikken. Lyse, lette og fargeglade tekstiler til å bli lys og lett til sinns av ;-))

Nye jeans fra Lee, en modell som heter "Marion", luksus stretsh, dvs stretsh både i lengden og bredden. Den er høy på livet og sitter som støpt!! Flere kunder har gått ut herfra henrykte over at de endelig føler seg fine og komfertable med jeans.

Kom innom en tur, vi gleder oss til å se deg!