torsdag 18. februar 2010

HJEMME IGJEN

Motemessen var spennende og mangfoldig, vi kan alle glede oss videre! Vi har bestilt fra våre faste leverandører, CREAM, TIMO, CHILLNORWAY, EDITH&ELLA, EWA I WALLA, sko fra ART og NEOSENS-masse godbiter! Nytt i vår, er ISAKSEN, et merke fra Grønland som har flotte kreasjoner i str. 36-44. Fra høsten introduserer vi det flotte, spanske merket DESIGUAL. Et merke som presenterer en stor spennvidde, fra det helt folklorsprakede til det helt enkle, stramme 70-tallspregede- det er bare å fryde seg, det er så nydelige ting!

onsdag 10. februar 2010

Avreise

Da er dagen kommet! Vi reiser i ettermiddag, og må stenge 1530. Vi gleder oss, og håper å finne mye fint, for neste høst og vinter. I butikken er det våren som står for døren, og vi får hele tiden inn nye varer. Mens vi er borte er det Åse Marie og Kristin som står i butikken. Vi ønsker alle en god helg.

lørdag 6. februar 2010

Snart motemesse i København

Nå er det ikke lenge til motemesse i København og vi gleder oss. Vi reiser torsdag 11 februar. Hvis det er noen merker  eller spesielle ting du savner i butikken vår, så meld gjerne fra om ønsker. Så får vi se om det er mulig å skaffe det. Det er altså neste høst og vinter vi skal kjøpe inn.