lørdag 25. juli 2009

SOMMERSALG PÅ KLÆR OG SKO

Vi har satt ned alle sommerklærne og sommerskoene våre med 30%.
Kom å se om noe av det du har gått og ønsket deg fortsatt er her til en billigere penge!!

Og vi har også begynt å få inn nye gobiter for høsten, og mere kommer på løpende bånd i ukene fremover.

Vi reiser for øvrig til København snart for å finne klær til neste vår. Vi skal se etter fine kreasjoner også i større størrelser.

Vi gleder oss til å se deg i butikken vår, velkommen til deg som bare vil ta en titt, og til deg som finner noe du vil ta med deg hjem!

fredag 17. juli 2009

Deilige julidager

Måtte bare vise frem bildet av den nye olabuksa vår. Den sitter så fint på. Vi må allerede bestille flere. Merket er altså "le temps des cherises", og vi får etterhvert også flere styles(modeller). Må også vise frem den vakre boksen vi har fått fra Frankriket. Se de nydelige fargene- vi bare måtte ha den, og også noen flere du kan se i butikken. Boksen står oppe på en puff fra Marokko som er laget av camelskinn. Vil også i dag fremheve de turkise håndmalte glassene fra Stolz, helt nydelige på et brett med noe godt i en varm sommerdag. Legg også merke til den klassiske emaljekannen fra ib laursen og det vakre stettefatet fra Lisbeth Dahl.  De første høstnyhetene har allerede kommet. Strikkede møstrede strømper og strikket kjole og jakke fra Ti Mo.
 Ønsker alle en deilig julidag.


fredag 10. juli 2009

En dag for healing


Kulde og regn har overtatt fullstendig. Den nye aircondition er definitivt skrudd av. Her i butikken går livet sin gang ,men tirsdag var en spesiell dag. Michael Jackson ble begravet og jeg var helt ferdig hele dagen. Det er kanskje rart for mange, men for meg har musikken, dansen, og hans kunstneriske talent alltid imponert og inspirert. En ekstremt følsomt menneske som har gitt veldig mye av seg selv. Hele tirsdag snakket alle som kom innom butikken om healing. Det var virkelig påfallende-som om det var et slags tema for dagen. Da jeg kjørte hjem hørte jeg sangen "Heal the world" i hodet mitt, og senere på kvelden sang de "Heal the world" på minnestunden som jeg fulgte på CNN. Jeg synes teksten er fantastisk, og ønsker at den skal fylle våre hjerter, slik at vi kan fylle hverandres hjerter. 

lørdag 4. juli 2009

Nesten Heteslag

Jeg kom hjem fra Marokko natt til mandag, og når det gjelder temperatur var det ingen forskjell å komme hjem. Inne i butikken var det badstu og klærne klistret seg til kroppen. Herlig å ha lokaler med masse vinduer, men når det ikke finnes luftemulighet og det kryper over 36 grader så er det fare for heteslag både for kunder og oss selv. Et sjøbad var det eneste jeg kunne tenke på på torsdag. Fikk så heldigvis hjelp av samboer Jørn til å borre hull i døra og montere opp et lite aircondition anlegg. Nå er det muligheter for overlevelse. Bortsett fra det skal det sies at jeg elsker varme. Deilig å bli varm inn til beinet. Vi har nok kulde i dette landet spør du meg.  Forøvrig var det hyggelig å komme tilbake på jobb i butikkken. Så mange koselige kunder, og givende samtaler om livet. Vi har også fått inn kjempekule jeans fra Le temps de cherise.( Et fransk merke.) 
Synes dette gamle bade bilde fra Frankrike var så herlig-blir nesten avkjølt bare av å se på det. Bademoten har forandret seg litt kan man si, selv om dette er slik mange kvinner i Marokko kler seg når de bader også i 2009.