fredag 26. juni 2009

Full sommer

Det er varmt her inne nå, men kundene strømmer til allikevel og kjøper fine klær og sko, gaver o.l.
Trippen skoene har fått "bein å gå på". "Det er de beste skoene jeg har hatt på bena", sa en kunde som var innom i dag. "Som å gå på skyer", sa hun mens hun prøvde sandalmodellen. Hun har to par fra før!!

En venninne av meg, Lisbeth, får ikke fullrost skoene. Jeg går bare med dem nå, sier hun. Hun har solgt sko for oss til personalet i barnehagen sønnen hennes går i, til en venninne, til en medpassasjer på T-banen, bare fordi folk stopper opp og spør hvor hun har fått tak i de fine skoene. På Flaskebekk, selvfølgelig!

En dag satt hun ved siden av en dame på T-banen. Damen satt og så ned, og Lisbeth spurte om det gikk bra med henne. "Jeg sitter og ser på skoene dine, de er så fine", sa hun. "Sånne kan du også få. Ta med 1950,- på mandag, så tar jeg med sko." Damen fikk skoene på seg på mandagen og spradet så fornøyd ut i verden.

Vi har bestilt ny forsyning med Trippensko, en skolett og en støvlett. Vi regner med å ha dem i hus i medio september. Vi har allerede ventelister. Legger ut bilder med en gang de er her.

onsdag 17. juni 2009

Så var det moteshow da.

Ja da ble det fint vær selvom dårlig vær var meldt. Vi trodde iherdig på godt vær hele tiden. Det var en kjempefin dag, og de herlige damene som stillte som modeller fortjener en kjempestor takk. Tusen takk! 





torsdag 11. juni 2009

mandag 8. juni 2009

Rydding og vasking.

Den siste uken har vi stellet og stullet her på Rosenlund atelier. Det er nok og rydde i her. Plutselig er det skikkelig kaos, og da er det veldig tungt å sette i gang. Men du verden så det deilig det er når det begynner å bli mere orden igjen.
I dag kom det inn fantastiske   parasoller fra Anouska. Laget i india + nye herlige tunikaer. Store jernkrukker, lysestaker og kors har vi også fått inn i dag. Vet faktisk ikke i skrivende stund hvor jeg skal gjøre av det, men det løser seg.  Det dufter av syriner og såpe her inne, og det gjør meg glad og i godt humør.