fredag 29. mai 2009

Fra søndagsskolen
Hver kveld sendte Gud ned tre engler til menneskene. De hadde en kurv hver. I den ene kurven skulle menneskene legge sine aftenbønner, i den andre sine ønsker og i den tredje sine takk. Englene kom tilbake til Gud etter hver natt og ga ham kurvene . Kurven med aftenbønnene var alltid full, kurven med ønskene var så full at engelen måtte dra tilbake til menneskene mange ganger i løpet av døgnet. Engelen som hadde kurven med takkene var lei seg overfor Gud, for den var nesten alltid tom.

tirsdag 26. mai 2009

følgeren

Der var jeg gjennom, i bloggen! Den oppmerksomme leser har lagt merke til at jeg startet min bloggerkarriere som "følger" av egen bloggside. Det har vært et resultat av at jeg til nå har vært under opplæring ;-))
Jeg startet denne dagen blank og litt tankeløs, men er i løpet av dagen fylt til randen. Det er vel sånn livet er opp og ned, fram og tilbake..
Jeg har "sluttet" med å tenke, inspirert av "Himmelske samtaler", "JONS BOK". Hvis du drar kjensel på tittelen, så er det helt riktig. Det er en god grunn til å bruke den om igjen.
Jeg har erfart at det skjer mye mer når en tør la være å ta seg selv så høytidelig, og slippe seg løs fra frykt og engstelse. Vi får boken i butikken en av de nærmeste dagene, underlig lesning, befriende og gledeskapende!!!

fredag 22. mai 2009

Butikken vår

Tok noen bilder i butikken i dag . En liten stemningsrapport for å vise hvordan vi har det. En koselig dag i butikken. Selv om det regner er det god stemning og bare hyggelige kunder. Vi har så mye fine klær nå. Har lyst på alt selv. 

tirsdag 19. mai 2009

Velkommen til Rosenlund atelier



Vi ønsker alle velkommen til vår blogg. Her kommer vi til å legge ut informasjon om ting som skjer i vår butikk, og informere om nyheter, Vi kommer nok også til å skrive i vei om ting og tang som opptar oss og kundene.  Butikken vår er som vårt andre hjem. Vi stikker innom, også når vi ikke er på jobb. For å skravle med hverandre og med kundene. Vi trives. Er du på våre kanter så stikk gjerne innom. Vi har mange herlige fristelser som vi er glad for å kunne tilby våre kunder.  I dag kom nye klær fra Anouska, og noen fantastiske trøyer og underbukser som holder inn og former kroppen på en super måte. Kanskje du har sett på de fantastik herlige damene Trinny&Susannah som kler opp kvinner, og hjelper dem og finne tilbake til sin kvinnelighet og samtidig har humor?  Her er det produktet de anbefaler. Og det funker. Vi har prøvd selv. Er du interessert så ta kontakt.